Muzeul Fotbalului sărbătorește Ziua Mondială a Educației și oferă, pe 5 octombrie, acces gratuit cadrelor didactice și elevilor care vor să trăiască experiența fotbalului românesc și internațional

FOTO Muzeul Fotbalului

Muzeul Fotbalului sărbătorește pentru prima oară Ziua Mondială a Educației cu o invitație către toți elevii și profesorii care vor să aibă o experiență unică.

Pe 5 octombrie, Gabroveni 24 devine locul perfect pentru o experiență educativă captivantă și invită gratuit cadrele didactice, precum și elevii cu vârste de până la 14 ani, să descopere tainele fotbalului românesc și internațional.

„Fotbalul, fenomen iubit de milioane de oameni din întreaga lume, nu este doar despre goluri, trofee și rivalități – ci reprezintă un teren dedicat învățării constante, un mijloc de transformare, care poate servi ca un puternic instrument de dezvoltare personală pentru cei implicați. La Muzeul Fotbalului, suntem mândri să celebrăm contribuția educației în lumea fotbalului. Mai mult, dorim să arătăm recunoașterea noastră cadrelor didactice pentru munca lor de a forma viitoarea generație, precum și pentru contribuția esențială la dezvoltarea tinerilor.” spune Tiziana Gagiu, Director Executiv Muzeul Fotbalului din București.

Pe 5 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, Muzeul Fotbalului invită gratuit cadrele didactice și elevii sub 14 ani să se bucure de expoziții temporare speciale, tricouri rare ale fotbaliștilor, jocuri și experiențe incredibile. De la tricourile de colecție ale lui Maradona, Ronaldo și Hagi sau exponate ale meciurilor de la Real Madrid și Barcelona, la repere din istoria celor mai faimoase cluburi românești, Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova, cei mici se vor bucura de o adevărată aventură în lumea fotbalului. Tot aici, ei vor trăi experiențe unice în spațiile experiențiale și interactive, unde pot deveni comentatori sau pot șuta la poartă.

Accesul la eveniment se va face astfel:

  • grupurile formate dintr-un cadru didactic și până la trei elevi cu vârste de până la 14 ani au acces gratuit. Grupurilor care depășesc un număr de trei elevi, li se va aplica o reducere de 15% începând cu al patrulea elev participant. Accesul gratuit al cadrelor didactice este asigurat prin prezentarea legitimației. ● grupurile formate dintr-un adult supraveghetor (care nu este cadru didactic) și până la trei elevi cu vârste de până la 14 ani au acces gratuit prin achiziționarea unui bilet întreg (49 lei) de către adultul supraveghetor de pe www.footballmuseum.ro sau de la recepția Muzeului. Grupurilor care depășesc un număr de trei elevi, li se va aplica o reducere de 15% începând cu al patrulea elev participant.
  • grupurile organizate și programate beneficiază de prețuri tarifare și promoții diferite. Totodată, începând cu 6 octombrie, Muzeul Fotbalului dă startul programului național „Școala Altfel: Fotbalul altfel” care include prețuri speciale pentru acces, vizitare și experiențele din Muzeu în format organizat, împreună cu cadrele didactice. Pentru oferte personalizate și programări, doritorii pot scrie la vestiar@footballmuseum.ro sau pot suna la numărul 0740.106.665

Muzeul Fotbalului este primul și singurul muzeu din Europa de Est dedicat fotbalului, 100% privat, care oferă vizitatorilor o experiență la cele mai înalte standarde: de la tricourile de colecție ale lui Maradona, Ronaldo și Hagi, exponate legate de Real Madrid și Barcelona, până la repere din istoria celor mai faimoase cluburi românești, Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova. Certificat de Ministerul Culturii, singurul și primul muzeu dedicat fotbalului din România înseamnă 2 clădiri pe o suprafață de 1.500 mp, unite printr-un atrium, care însumează 5 etaje de interacțiune spectaculoasă. Toate acestea în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe Gabroveni 24, la câțiva pași distanță de Magazinul București, Lupoaica sau Metrou Unirii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*