CNAIR anunță ridicarea restricției de tonaj (7,5 t) pe DN1, Ploiești – Brașov, pe perioada închiderii circulației pe Valea Oltului

Transportatori. FOTO Schwoaze

CNAIR informează utilizatorii rețelei rutiere că, în conformitate cu art. 15 din Ordinul comun al ministrului Transporturilor şi Afacerilor Interne nr. 647/127/2016, cu modificările și completările ulterioare s-a luat decizia ridicării temporare, în perioada 8 iulie – 9 august 2024, a restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe sectorul de drum DN1, Ploieşti (intersecţie DN1 cu DJ236) – Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A) în zilele de marți – joi, in intervalul orar 6:00 – 22:00.

Această măsură se aplică pe durata executării unor lucrări de defrișare, rănguire, dislocare de stânci periculoase, pentru realizarea lucrărilor aferente secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu – Pitești, pe tronsonul DN 7, între Boița (ieșire de pe autostradă) și Brezoi, pentru care, din considerente de siguranță a participanților la trafic, s-a impus instituirea unei restricții totale de circulație, pe timpul zilei, timp de o lună, începând cu data de 08.07.2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*