FOTO MOL România își extinde rețeaua cu trei stații de servicii noi și își atinge pragul de creștere organică

MOL a deschis o stație la Călărași. FOTO MOL

MOL România își extinde rețeaua națională cu trei noi stații de servicii în Brăila, Oradea și Călărași, inaugurate astăzi în cadrul unui eveniment la Călărași. Odată cu deschiderea noilor stații de servicii, MOL România își consolidează prezența locală în parteneriat cu comunitățile locale. Investițiile dedicate deschiderii acestor stații fac parte din angajamentul continuu al MOL România în economia locală – compania a investit în infrastructură 300 milioane RON (peste 60 de milioane de euro) în ultimii trei ani.

Noile deschideri subliniază angajamentul companiesi de a crește în regiuni cheie și de a servi comunitățile locale și extind prezența MOL în regiunea de sud a României. În plus, acestea reprezintă un pas important în dezvoltarea continuă a companiei și în consolidarea statutului său ca partener regional de încredere.

Având o identitate vizuală nouă, care se observă imediat prin gama largă de servicii și designul modern al pompelor, noile stații reflectă angajamentul MOL de a folosi cunoștințele și tehnologia pe care le are la dispoziție pentru a oferi o experiență îmbunătățită clienților.

„MOL România are o strategie de creștere organică, iar stațiile nou deschise joacă un rol important în consolidarea prezenței noastre pe piața locală. Cu un design modern și servicii variate în fiecare loc, aceste stații reflectă angajamentul nostru de a deveni prima alegere pentru clienți, ca retailer de bunuri de consum cu soluții digitalizate și ca furnizor integrat de servicii de mobilitate. Stațiile noastre de servicii sunt mai mult decât simple puncte de realimentare. Acestea sunt destinații practice unde clienții pot găsi o gamă diversificată de servicii, se pot bucura de cafea și produse gastro, având o experiență de calitate în timpul oricărei vizite,” a declarat Gábor Mozga, CEO al MOL România.

MOL Călărași: o destinație prietenoasă atât pentru clienții B2B, cât și pentru cei B2C

Noua stație, situată pe str. Prelungirea Sloboziei, nr.1-1 C., include mai multe elemente noi care adresează nevoile diverse ale clienților. Pentru prima dată la nivel local, clienții pot găsi în stația de servicii MOL o spălătorie auto manuală cu mai multe compartimente, care permite spălarea simultană a mai multor vehicule, inclusiv spălarea șasiului. Aceasta reduce timpii de așteptare și oferă o soluție rapidă și eficientă pentru curățarea mașinilor. De asemenea, toate beneficiile oferite de platforma de loialitate MOL MOVE sunt disponibile și în noua stație, inclusiv reduceri pentru serviciile de spălătorie auto, oferte speciale și alte recompense.

Stația de servicii din Călărași dispune de două pompe multiprodus care integrează cele mai noi tehnologii de carburanți și GPL, oferind carburanții de înaltă calitate MOL EVO și MOL EVO Plus, certificați pentru efectul triplu complex de performanță sporită, durată de viață prelungită a motorului și emisii de carbon reduse. Pentru vehiculele de mare tonaj, stația din Călărași dispune de o pompă cu debit mare, care asigură realimentarea rapidă și reducerea timpului de așteptare. Stația include și o pompă AdBlue, iar clienții au la dispoziție o zonă dedicată cu un skid GPL, care oferă acces ușor și sigur.

Experiența Fresh Corner este disponibilă complet la MOL Călărași

În cadrul stației, clienții vor descoperi produsele Fresh Corner, precum hot dog, sandvișuri, băuturi răcoritoare și savuroasa cafea Fresh Corner, 100% arabica preparată la espresoarele barista din locație, de care se pot bucura în zona de luat masa sau pe terasă sau pur și simplu pot lua produsele la pachet. Conceptul Fresh Corner este o componentă esențială a strategiei MOL de a îmbunătăți experiența clienților, reunind în același loc opțiuni multiple de alimentare și de cumpărături. De asemenea, clienții vor găsi o gamă variată de produse alimentare, iar fiecare achiziție aduce puncte care pot debloca noi beneficii în platforma de loialitate MOL MOVE.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*