Comunitatea industriei de mobilă din România se reunește la Romexpo. BIFE-SIM are loc în perioada 19 – 22 septembrie  

Liderii industriei prezintă mobila viitorului FOTO: bife-sim.ro

În perioada 19 – 22 septembrie, Romexpo organizează BIFE – SIM – eveniment dedicat profesioniștilor din industria mobilei.

„Anul acesta aducem o noutate importantă: aplicația ROMEXPO, o platformă digitală menită să faciliteze networking-ul și schimbul de informații între experți din diverse domenii pe durata manifestărilor noastre. Aplicația oferă participanților oportunitatea de a-și extinde rețelele profesionale, de a accesa programul complet al activităților și de a rămâne la curent cu ultimele tendințe și inovații prezentate la evenimentele din Centrul Expozițional” – Romexpo.

Comunitatea Industriei de Mobilă din România se reunește, începând de joi, la Romexpo.

160 de companii de top vor prezenta colecții de mobilier și decorațiuni în trend, accesorii inedite și echipamente noi, pentru a demonstra capacitatea uriașă de producție a industriei românești de mobilier.

Piese de mobilier și decorațiuni care s-au remarcat scenele internaționale sunt expuse în standuri elegante și sofisticate, create special pentru a inspira vizitatorii. Echipamente și utilaje noi vor fi puse în funcțiune, în premieră, la BIFE-SIM. Pe scena evenimentului, amplasată chiar în inima expoziției, vor urca specialiști consacrați. Programul activităților conexe: https://bife-sim.ro/ro/evenimente-conexe/

BIFE – SIM 2024 promovează tendințele din industria mobilei și designului interior care se concentrează pe inovație prin sustenabilitate și integrarea tehnologiilor inteligente, oferind soluții personalizate și eficiente. În plus, aduce în prim plan și arhitectura care adoptă tot mai mult concepte modulare și materiale reciclate, redefinind spațiile prin funcționalitate și estetică eco-friendly.

În deschiderea celei de-a 32-a ediții a BIFE – SIM, joi, 19 septembrie, ora 10:00, este organizată conferința Industria mobilei, ramură economică strategică a României, unde se va discuta despre politici coerente care să asigure competitivitatea industriei românești de mobilă pe o piață extrem de dinamică. Participă reprezentanți la vârf ai mediului de afaceri și ai Guvernului României.

În partea a 2- a a zilei de 19 septembrie, se va vorbi despre inovație și branding în industria mobilEI. Cea de-a doua zi de expoziție, 20 septembrie 2024, este dedicată designului românesc de mobilier. Vor avea loc conferințe și dezbateri despre conectarea creativității cu producția: colaborări eficiente între arhitecți, designeri și producătorii români de mobilier.

În 21 și 22 septembrie, spațiul de evenimente este pus la dispoziția expozanților pentru workshop-uri și prezentări de produs. Evenimentul se încheie cu o tragere la sorți, duminică, la ora 14:00, pentru desemnarea câștigătorilor produselor de mobilier oferite de expozanți celor mai norocoși vizitatori.

BIFE – SIM este o vitrină importantă pentru inovația și tradiția prelucrării superioare a lemnului, un eveniment cheie în promovarea industriei românești la nivel internațional, cel mai bun spațiu de networking între profesioniștii din industria mobilei și a produselor din lemn. Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Camerele de Comerț și Industrie din România – CCIR și va avea loc în Pavilionul B2.,

Program de vizitare:

19 – 21 septembrie, între orele 10:00 – 18:00

22 septembrie, între orele 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 20 lei

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*