Banca Comercială Română a lansat o ediție limitată de carduri metalice exclusiviste Erste Private Banking Visa Infinite

Sediu BCR. FOTO BCR

Banca Comercială Română (BCR) a lansat o ediție specială metalică a cardului Erste Private Banking Visa Infinite. Acest card este destinat clienților Erste Private Banking, persoane fizice cu dețineri importante în bancă.

Cardul metalic Erste Private Banking Visa Infinite oferă o gamă variată de privilegii, precum: servicii concierge, acces în lounge-urile naționale și internaționale, asigurare de călătorie, precum și alte avantaje asociate cardurilor premium. Este emis într-o ediție limitată, înlocuind temporar actualul card de plastic reciclat.

“Împreună cu partenerul Visa, ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri un instrument de plată premium, care aduce avantajele cardului „black”, sinonim cu apartenența la segmentul de clientelă exclusivistă. Cardul Erste Private Banking Visa Infinite metalic este emis intr-o ediție limitată, înlocuind temporar actualul card de plastic reciclat, și are un design special. A fost deja solicitat de o parte dintre clienții nostri, care apreciază și utilizează beneficiile oferite prin pachetul Erste Private Banking“, a declarat Ava Beznoska, Head of Erste Private Banking Romania, serviciu oferit de Banca Comercială Română.

Principalele avantaje ale cardului Erste Private Banking Visa Infinite sunt:

Asigurare gratuită de călătorie, în România și în strainatate

Acces gratuit în business lounge-urile Aeroporturilor Internaționale din București, Cluj și Timișoara

Acces gratuit în peste 1.500 de saloane VIP ale aeroporturilor din întreaga lume, prin programul Priority Pass, utilizând cardul bancar sau Priority Pass App

Acces la serviciul Concierge, prin care clientii au acces la specialisti din diverse domenii (lifestyle, home, travel, healthcare)

Pachetul VIP „meet & assist” la plecarea sau sosirea din/pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Transport gratuit cu limuzina la și de la aeroport, în principalele orașe din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*