Noi zboruri spre Milano lansate de compania aeriană HiSky

Aeronavă Hisky. FOTO CJ Bihor

Aeroportul Oradea își extinde portofoliul de destinații, începând din 17 decembrie 2024, cu o nouă rută către Milano (Bergamo), operată de compania aeriană HiSky.

Zborurile vor ateriza pe Aeroportul Bergamo, aflat în proximitatea metropolei Milano, și vor fi operate cu două frecvențe săptămânale, în fiecare zi de marți și sâmbătă. Prețurile biletelor încep de la doar 39 de euro pe segment, iar durata zborului este de aproximativ două ore. Zborurile vor fi efectuate cu una dintre cele zece aeronave Airbus, din familia A320, pe care compania le operează.

Aceasta este cea de-a treia destinație deschisă de HiSky de la Oradea, completând astfel rețeaua de zboruri regulate deja inaugurată în luna octombrie, care include rutele Oradea – Londra (Stansted) și Oradea – București. Zborurile către Londra sunt operate de trei ori pe săptămână (marți, joi și duminică), iar cele către capitala României sunt disponibile zilnic.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea noii rute directe către Milano, o destinație de interes major atât pentru pasagerii din Bihor și împrejurimi, cât și pentru românii din diaspora, facilitându-le întoarcerea acasă în perioada sărbătorilor și pe tot parcursul anului. Parteneriatul nostru cu HiSky continuă să se extindă, oferind pasagerilor opțiuni de călătorie convenabile și accesibile. Această nouă rută consolidează angajamentul nostru de a transforma Aeroportul Oradea în prima alegere pentru pasagerii din regiune, susținând în același timp dezvoltarea turismului și a mediului de afaceri local,” a declarat conducerea Aeroportului Oradea.

CEO-ul HiSky, Iulian Scorpan, a subliniat importanța acestei noi rute pentru dezvoltarea companiei:

„Ne bucurăm că putem încheia acest an cu trei destinații regulate din Oradea. Avem încredere în potențialul acestei regiuni și răspundem dorințelor pasagerilor noștri, adăugând Milano la rețeaua noastră. Am avut un feedback pozitiv și suntem convinși că această destinație va fi bine primită de bihoreni.”

În urma parteneriatului încheiat în primăvara acestui an între HiSky și Air Oradea, compania aeriană își consolidează prezența pe Aeroportul Oradea, oferind noi oportunități de călătorie atât pentru pasagerii din Bihor, cât și pentru turiștii dornici să descopere atracțiile orașului Oradea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*