evomag dă startul Black Friday 2024 cu reduceri de până la 70% și asigură cea mai mare acoperire națională în livrarea prin lockere

Mihai Pătrașcu. FOTO Clear Communications

evoMAG dă startul azi, 25 octombrie, campaniei de Black Friday 2024 și oferă discount-uri de până la 70%, la peste 50.000 de produse, marcând totodată începutul unei noi etape în evoluția brandului. Compania își reafirmă angajamentul față de clienți, cu o comunicare mai directă și transparentă, menținând focusul pe oferte reale și prețuri competitive. Noua identitate de brand întărește deschiderea evomag către o relație autentică cu clienții săi, oferindu-le o experiență de cumpărare simplă, fără artificii.

„Prin noua noastră abordare de brand, vrem să consolidăm încrederea pe care clienții o au în evomag, oferind mai multă transparență și un stil de comunicare adaptat așteptărilor lor. Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, este momentul ideal pentru a ne prezenta noua identitate de brand. Reducerile din această campanie sunt gândite să aducă valoare reală, susținând astfel poziția noastră pe piață și reafirmând angajamentul nostru de a oferi o experiență de cumpărare autentică și fără artificii”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evomag.

Trei episoade de reduceri de Black Friday

Campania de Black Friday 2024 se desfășoară între 25 octombrie și 10 noiembrie, structurat în trei etape majore:

  • Episodul 1: 25 – 31 octombrie, reduceri de până la 50%;
  • Episodul 2: 1 – 7 noiembrie, reduceri de până la 60%;
  • Episodul 3: Black Friday Principal: 8 – 10 noiembrie, reduceri de până la 70%.

Ca și anii trecuți, în fiecare nou episod de reduceri de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri.

Black Friday internațional

Totodată, evomag organizează campania de Black Friday și în afara țării, mare parte din produsele evomag disponibile în cel mai important marketplace din Ungaria și Bulgaria beneficiind de reduceri mai mari în această perioadă.

Compania își propune să crească vânzările de Black Friday din Ungaria și Bulgaria cu peste 50% față de anul precedent, în contextul unei prezențe tot mai consolidată pe piețele respective. Programul și reducerile din aceste țări vor varia în funcție de specificul fiecărei piețe.

Livrare rapidă și flexibilă prin cea mai mare rețea de lockere

Cu peste 11.500 de lockere disponibile la nivel național, în parteneriat cu Sameday, Fan Courier și Cargus, evomag asigură livrări rapide și flexibile, adițional opțiunii de livrare la adresă.

Această rețea extinsă, formată din lockerele easybox, FanBox și Ship & Go, le oferă clienților acces la cea mai mare acoperire națională în segmentul de livrare.

În plus, în București, evomag oferă livrare ultrarapidă, în mai puțin de o oră, prin Glovo, Tazz și Bringo.

Creșterea stocurilor și extinderea spațiilor de depozitare

Pentru a răspunde cererii ridicate din perioada Black Friday, evomag a mărit stocul propriu cu 20% și și-a extins spațiul de depozitare cu 25%, prin adăugarea unui nou depozit provizoriu de circa 600 mp. Aceste ajustări logistice permit companiei să gestioneze mai eficient cererea și să reducă timpul de livrare pentru comenzile efectuate de Black Friday.

Livrarea comenzilor în timp record

evomag își menține și anul acesta obiectivul de a livra peste 90% din produsele comandate în decurs de maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri, asigurând astfel un flux eficient de gestionare a comenzilor.

Produse vedetă și oferte speciale

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse, cele mai mari reduceri fiind la electrocasnice, televizoare, telefoane mobile și laptopuri.

Printre produsele cu prețuri reduse în primul episod de Black Friday se află:

  • Samsung Galaxy A05 – reducere de 10%, preț final 469,99 lei;
  • Smartwatch Canyon Sanchal – reducere de 57%, preț final 99,99 lei;
  • Laptop Asus VivoBook 15.6″ FHD, 8GB, 512GB SSD – reducere de 400 lei, preț final 1.599,99 lei;
  • Televizor LED TCL 80 cm (32″), Smart TV, Wi-Fi, CI+ – reducere de 18%, preț final 549,99 lei;
  • Perie electrică Revlon One-Step Style Booster – reducere de 50%, preț final 75,00 lei;
  • Mașină de spălat Candy Wi-Fi, 10 kg – reducere de 21%, preț final 1.099,99 lei;
  • Trotinetă electrică MOBIX Urban E9 PRO – reducere de 350 lei, preț final 999,99 lei;
  • Scaun gaming reglabil Redragon Spider King – reducere de 250 lei, preț final 399,99 lei.

Black Friday cu plata în rate

În perioada de Black Friday, evomag pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată în rate, fără dobândă, prin parteneriate cu principalele instituții financiare:

  • 12 rate prin cardul Star de la Banca Transilvania și cardul de credit BCR;
  • 6 rate prin BRD, prin cardul Bonus de la Garanti BBVA și prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank;
  • 4 rate prin tbi bank și Klarna;
  • 3 rate prin Oney.

evomag oferă, de asemenea, finanțare prin rate online, disponibile prin Leanpay și tbi bank, pentru achiziționarea de produse de valoare mai mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*