Atu Tech investește 1,2 milioane de euro în noua gamă de produse de securitate sub brand propriu, SAFER

Sorin Felea. FOTO Clear Communications

Atu Tech, magazin online de produse de securitate și producător român de echipamente de securitate, lansează o nouă gamă de produse sub marca proprie, SAFER, în urma unei investiții de peste 1,2 milioane de euro.

Noile produse SAFER înglobează inovații tehnologice bazate pe inteligență artificială și algoritmi de învățare care permit crearea de scenarii inteligente de supraveghere video și contribuie la garantarea unui nivel înalt de securitate.

Portofoliul SAFER include camere de supraveghere analogice, camere IP, sisteme de înregistrare DVR/NVR, videointerfoane, monitoare, sisteme de control acces, surse de alimentare și alte accesorii pentru CCTV etc.

„Brandul SAFER a devenit o prioritate pentru noi, după rezultatele bune în vânzări obținute încă de la lansare, și investim pentru a dezvolta în continuare  segmentul de produse proprii. În strategia de poziționare a produselor am avut în vedere ca acestea să includă cele mai noi tehnologii din piață, dar la un preț accesibil, și cu un grad mare de compatibilitate cu majoritatea brandurilor din piață, pentru a facilita procesul de alegere și de instalare.

În cei 10 ani de existență a brandului SAFER, am reușit să punem la punct un întreg ecosistem în jurul acestor produse: service dedicat, specializat pentru gama SAFER, reparație sau înlocuire rapidă a produselor, în cazul defecțiunilor, suport tehnic specializat oferit gratuit clienților”, spune Sorin Felea, Director Atu Tech (a2t.ro), menționând că produsele SAFER beneficiază de o perioadă de garanție de 5 ani, mult peste media oferită de piață.

Cele mai importante noutăți SAFER sunt la gama de camere de supraveghere IP, ce conține acum și camere cu rezoluție înaltă, 4K, camere de supraveghere și NVR-uri cu funcții inteligente. Noile produse sunt dotate cu senzori de ultimă generație și ce permit funcții inteligente de detecție a mișcării. Tehnologia ULTRA MOTION DETECTION este acum disponibilă pe toate camerele IP SAFER din gama 2023.

În ceea ce privește sistemele analogice de supraveghere, noua gamă SAFER include camere de supraveghere cu iluminare LED, camere ce pot înregistra imagini color chiar și pe timpul nopții, cu soluții care conțin soft-uri de tip AI, Deep Learning și analiză video, ce permit o analiză mai bună a imaginii, care fac diferența între oameni, animale, autoturisme și pot face detecție inteligentă la mișcare, crescând astfel nivelul de acuratețe al alarmelor trimise și îmbunătățind semnificativ sistemele de securitate.

Soluțiile de securitate SAFER sunt produse în fabricile celor mai mari producători mondiali de sisteme de securitate, pentru a oferi clienților Atu Tech acces la ultimele inovații tehnologice din domeniu și pentru a livra produse la o calitate cât mai bună.

Produsele SAFER au generat vânzări de 4,8 milioane de euro în 2022

Produsele SAFER au generat anul trecut vânzări de aproximativ 24 de milioane de lei (4,8 milioane de euro). Pentru anul 2023, Atu Tech estimează o creștere a vânzărilor de produse proprii cu circa 20%, generată de o cerere mai mare pentru echipamente de securitate, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel office sau comercial, dar și de o strategie de marketing care pune în prim-plan brandul SAFER.

Atu Tech a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de lei, în creștere cu 27% față de anul anterior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*